Màgia per a empreses Magic Coaching

Màgia per a empreses Magic Coaching

Tipus de servei per empresa:
Coaching

Serveis de
Màgia per
empreses

de la Cia Mag Nani

Coaching

Màgia per a empreses Magic Coaching

Fa molt de temps que en escoles de negocis i en empreses, s'ensenya a alumnes i empresaris més tècniques per gestionar xifres que no tècniques per liderar persones. La tècnica de la Màgia ajuda a enfocar i enfortir el lideratge.

Fa molt de temps que en escoles de negocis i en empreses, s’ensenya a alumnes i empresaris més tècniques per gestionar xifres que no tècniques per liderar persones.

La dimensió tècnica i la dimensió humana ens ajuden a sortir airosos dels problemes complexos que sorgeixen en moltes organitzacions o empreses. Moltes fan una inversió important en el seu domini tècnic, però dediquen poc temps i recursos a treballar l’aspecte humà de l’empresa.

Avui en dia per ser un bon líder, cal tenir habilitats sobre tècniques de gestió d’empresa, informàtiques i comercials, però el que no cal oblidar mai, és que es posseir una extraordinària capacitat per modificar comportaments i models mentals de les persones que tenim al nostre càrrec és essencial.

Science, you don’t know, looks like magic.
(La ciència que no coneixes sembla màgia)
Christopher Moore

És aquí on la màgia pot ajudar l’empresari, directiu o líder, a potenciar les seves capacitats de domini i control sobre les persones, de manera que no sigui un dominador sinó un bon líder, eficaç, humà i que aconsegueixi travessar les estructures rígides, que de vegades estan tan presents en tota empresa.

És important aprendre a potenciar l’equilibri i el control entre necessitat imperiosa i temps, educar en el bon maneig de situacions noves, saber improvisar en qualsevol moment i educar en la disciplina i Constància, com tècniques efectives per a un bon treball i com resultat, una bona gestió.

Descobrir i impulsar les habilitats que moltes vegades no sabem que tenim és una cosa que en el futur proper, ens ajudés a ser més autocrítics i experts líders en el bon funcionament i control dels nostres recursos humans.

És bo parar-se a pensar en què, potser, el factor humà és més important del que ens imaginem, ja aquesta una de les principals causes d’èxit o fracàs de moltes empreses o companyies. Des de “natura & màgia” us oferim, mitjançant l’aprenentatge de les diferents tècniques de màgia, poder assolir aquesta fita.

Serà un gran ventall de tècniques les que aprendrem, que alhora de ser efectives en el control personal, també ho seran en el control empresarial, tot d’una forma lúdica però alhora molt rigorosa.

Fitxa tècnica:

Temari

 1. Història de la màgia
 2. Close-Up (de proximitat)
 3. Micromàgia
 4. Cartomàgia, tècniques de contage, manipulació, presentació i Misdirection en cartomàgia
 5. Numismagia
 6. Màgia d'escenari i màgia de saló
 7. Visualització d'actuacions de grans mags i estudi de suss pròpies tècniques
 8. Psicologia de la màgia, control del públic. Misdirection, estructura d'una sessió d'il·lusionisme
 9. La màgia com a tecnica i eina en l'empresa

Modalitat A: In-house

 • A la mateixa empresa en una sala d'actes o reunions.
 • Necessitats tècniques
  • Presa de llum.
  • Disposem d'equip de so i micròfon, canó/projector i pantalla.
 • Cap de setmana o entre setmana (a convenir)
 • Preu: a consultar.

Modalitat B: Team building

 • Estada de 3 dies (2 nits) en allotjament (categoria mínima de 3 estrelles), situat al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
 • Es combina el curs de màgia amb visites als llocs més emblemàtics del Parc Natural de la mà d'un Guia Acreditat.
 • Allotjament a escollir. Nosaltres li gestionem la contractació total del curs i l'allotjament.
 • Cap de setmana (a convenir)
 • Preu: a consultar.

Demana + informació