Image

Màgia de carrer amb el Gran McGou

Tipus d'Espectacle:
Màgia de carrer

Espectacles

de la Cia Mag Nani

Màgia de carrer

Màgia de carrer amb el Gran McGou

Espectacle de Màgia de carrer: el Gran McGou explica com va arribar la seva família, des dels llunyans i verds erms d'Escòcia fins a les planes i deserts del Far West. La seva afició al joc va fer que s'arruïnés, ara camina per tot el món dins d'un barril de whisky i explicant a qui vulgui escoltar, que el millor que es pot fer és jugar al que es vulgui... Però no amb diners.

El Gran McGou explica com va arribar la seva família, des dels llunyans i verds erms d’Escòcia fins a les planes i deserts del Far West.
La seva afició al joc va fer que s’arruïnés, ara camina per tot el món dins d’un barril de whisky i explicant a qui vulgui escoltar, que el millor que es pot fer és jugar al que es vulgui… Però no amb diners.

A més ens descobrirà personatges de la seva extensa família, el clan McGou i les habilitats que va aprendre d’ells… Els jocs amb daus màgics, el whisky triler, una serp de cascavell (la Serp Ota) que endevina cartes, una àvia que disparava trets mentre recollia roba de l’estenedor… En fi, un espectacle per no perdre ni un segon i per no parar de riure ni un segon també.

Fitxa tècnica:

  • Espectacle de carrer que es pot adaptar a màgia de semi-escena i màgia de prop (Close-Up).
  • Durada: 45 minuts cada sessió
  • Preu: A consultar

Presentació: Hi ha diverses possibilitats (i també adaptem el xou segons les necessitats.

  • 2 sessions de 45 minuts al matí o a la tarda.
  • 2 sessions al matí i 2 sessions a la tarda (4 en total)

Demana + informació