A Show, a Time, an Illusionist

Ricard Menor Espectacles

Espectacle de Màgia d’Escenari, un format per a grans espais, com ara escenaris de teatres, festes majors (ajuntaments i comissions de festes), auditoris i espais similars.

Close-up, Més aprop impossible

Ricard Menor Espectacles

És un Espectacle de Màgia Close-Up (màgia d’aprop), els jocs succeeixen a un pam del vostres nassos, tot sembla impossible, tan aprop que el record de la màgia que contemplareu perdurarà molt de temps a la vostra ment.

Els Monòlegs màgics del Magologuista

Ricard Menor Espectacles

MAGOLOGUISTA és un nou format que barreja la MÀGIA i el MONÒLEG en un sol espectacle. Un espectacle vibrant i molt divertit que s’adapta a les necessitats de cada públic.
Els jocs de màgia van intervenint durant el monòleg, fent que aquest sigui molt amè, divertit i sobretot únic, original i trencador!

Màgia de carrer amb el Gran McGou

Ricard Menor Espectacles

El Gran McGou explica com va arribar la seva família, des dels llunyans i verds erms d’Escòcia fins a les planes i deserts del Far West.
La seva afició al joc va fer que s’arruïnés, ara camina per tot el món dins d’un barril de whisky i explicant a qui vulgui escoltar, que el millor que es pot fer és jugar al que es vulgui… Però no amb diners.

Màgia de Saló i Màgia Còmica

Màgia de Saló i Màgia Còmica Ploraràs de riure

Ricard Menor Espectacles

Espectacle de Màgia de Saló i Màgia Còmica especialment ideat per a hotels, sales o teatres petits, celebracions com comunions, batejos, casaments, aniversaris, grups de sèniors, sopars de grup i altres esdeveniments. Tothom que ha vist aquest espectacle ha acabat igual… Plorant de riure! És un espectacle que barreja màgia i humor, el mag implica en tot moment al públic …

Espectacle de Màgia Alehop-hop

Ricard Menor Espectacles

Espectacle de Màgia d’Escenari, un format ideal per a grans espais, per a escenaris de teatres, festes majors (ajuntaments i comissions de festes), hotels, escoles, casaments o esdeveniments d’empresa en locals espaiosos, carpes, jardins, auditoris, sales d’actes, presentacions de tot tipus.