M

ag

Nani
2008

2023
Màgia professional però mai avorrida, riure fins a plorar allà on faci falta: el Mag Nani
Image
Company Photo
Image

La CIA. MAG NANI està formada pel mateix Mag Nani, que és un il·lusionista especialista en Màgia Cómica en tots el seus formats, o sigui d'Escenari, de Saló i Màgia Close-Up (de proximitat).

Aquest mag porta ja molts anys mostrant la seva màgia pels escenaris d'arreu de Catalunya, Espanya, França, Portugal, Holanda, Polònia, Marroc, Senegal, Algèria, República Dominicana i la llista va creixent.

La seva màgia és fresca, dinàmica i farcida d'humor... molt d'humor, fa dels seus espectacles un record inolvidable a qui té l'oportunitat de veure'l en acció.

Amb la fórmula màgica del Mag Nani pot passar qualsevol cosa, pot fer aparèixer un colom del foc, travessar un cap amb 10 espases, escapar-se d'un sac tancat amb candaus, fer que centenars de papallones volin per sobre del públic, endevinar una carta d'una forma inexplicable i magistral... Tot és possible.

La nostra oferta en Màgia és espectacular. No hi ha res que passi per alt a la Cia. MAG NANI. De la mà del seu mag, un il·lusionista professional premiat i amb una dilatada experiència dins aquest art tan únic i apassionant.

Us oferim espectacles de màgia d'escenari. Per a teatres, festes majors, actes públics, empresas, escoles, instituts, casaments, comunions, festes particulars i per a tot tipus d'esdeveniments i celebracions.

Sessions de Close-Up o màgia de proximitat, on els jocs que es realitzen a un pam del nas, fan que aquests perdurin molt de temps en la memòria.

També tenim la nostra Escola de Màgia (primera de la Garrotxa) que ofereix cursos i tallers per a tot tipus de públic, sigui infantil, jove o adult; també per a centres escolars o empreses.
Els espectacles i l'Escola de Màgia es desplacen arreu on calgui anar.

Mag Nani - Serveis de Màgia Professional - Cia. Mag Nani

Esments i guardons

Una carrera de màgia professional esquitxada d'èxits, incontables projectes, iniciatives solidàries i un esperit innovador que sap riure-se'n d'un mateix sense deixar de cercar permanentment noves aplicacions per a la màgia.

Membre

SEI

Societat Espanyola
d'Il·lusionisme

Membre

IL·LOSONA

Associació de Mags i Il·lusionistes
IL.LOSONA

Premi

Premi Talent Show

Premi “Talents Show”
Santa Margarida de Montbui

Premi 

Millor Mag

Premi al millor Mag
Vic

Guardó

Festival
Internacional República Dominicana

Menció d’Honor al 4rt Festival Internacional Teatro Paralelo

  Guardó

  Associació Sencirk
  Dakar

  Menció d’Honor a Dakar
  atorgada per l’Associació Sencirk

  Premi

  Premi “Lluna de Luxe” Pineda de Mar

  Associació de Mags i Il·lusionistes
  IL.LOSONA

  Direcció

  Projecte Solidarimàgia

  Creador, Director i Coordinador del Projecte altruista Solidarimàgia

  Direcció

  Festival
  Internacional de Màgia
  Badalona

  Director Artístic Màgia Jove.
  “Memorial Li-Chang”